Hogyan kell csinálni a diéta ha az elhízásAz elhízás kezelése összetett és időigényes folyamat

A kezelés alapja az életmód megváltozása, beleértve mind az étkezési szokások állandó változásait, mind a fokozott fizikai aktivitást. Néhány betegnek kiegészítő gyógyszerészeti és pszichológiai támogatásra van szüksége. Az elhízás orvosi kezelésének lehetőségei jelenleg korlátozottak. Az elmúlt években, a elnyomják az étvágyat és forgalomból való kivonás után szibutramin használt kizárólag orlisztát. Ez egy gastrointestinalis lipaz inhibitor.

Amely gátolja a zsír felszívódását a gyomor során a placebót

Kapó betegek bélrendszer, de nem befolyásolja az elfogyasztott élelmiszer mennyiségét. Az orlisztát az év óta kapható a lengyel piacon. Novemberben a bupropion hidrokloridot és a naltrexon hidrokloridot elhízás kezelése összetett kombináló komplex az gyógyszer regisztrálva volt az elhízás gyógyszerterápiájában. Ez mellett orlisztát a második gyógyszer regisztrált a kezelés az elhízás. A központi idegrendszerben található hatóanyagok növelik a kielégülés érzését, elnyomják az étvágyat és növelik az energiafogyasztást a termogenezis súlyosbításával.

A mint említettük két hatóanyagból álló gyógyszer

Amelyet sok éven át más javallatok esetén monoterápiaként használtak. A Bupropion a nikotinfüggőség kezelésére is alkalmazott antidepresszáns. A naltrexont viszont opioid és alkoholfüggőségek kezelésére az használják. Annak ellenére, hogy nincs kutatási elnyomják az étvágyat és bizonyíték elhízás kezelése összetett ez is elsősorban a javallatokat a kezelésére bizonyos típusú rák, sclerosis multiplex, rheumatoid arthritis és más autoimmun betegségek.

Ki tudja alkalmazni ezt a gyógyszert szánt étrend

Kiegészítő ubogokalorycznej és fokozott fizikai

Aktivitás csökkenti a testsúly felnőttek alapérték van. A gyógyszer hatásosságának és biztonságosságának meghatározásához négy multicentrikus, randomizált, placebo a kontrollos klinikai vizsgálatot végeztek, amelyekben a betegek részt vettek. Ezekben a vizsgálatokban, hosszú elhízás az elnyomják az étvágyat és kezelése összetett vagy hetekig tartó nyomon az követés során a placebót kapó betegek körében átlagos a testtömegvesztést.

Ki tudja alkalmazni ezt a gyógyszert szánt étrend

Találtak a gyógyszert használó populáció körében

Azoknak az embereknek a százalékos aránya, akik csökkentették elnyomják az étvágyat és a testtömegüket, legalábbis a vizsgálatot befejező, gyógyszerszedők csoportjában, a placebo csoportban volt. A legtöbb elhízás kezelése összetett ember jól tűrte a kezelést. Között a mellékhatások leggyakrabban hívott hányinger székrekedés fejfájás hányás szédülés álmatlanság szájszárazság és hasmenés. Ezek a fellépések általában a kezelést követő 4 héten belül megszűntek. Ellenjavallatok a kábítószer használat.

Ellenjavallatok közé tartozik a túlérzékenység bármely

Aktív vagy kiegészítő gyógyszer terhesség és szoptatás

Időszak lógó magas vérnyomás. Epilepszia, jelenleg előforduló vagy epilepsziás rohamok a elhízás során a elnyomják az étvágyat és placebót kapó betegek kezelése összetett kórtörténetben a rák a központi idegrendszer időszak után közvetlenül a hirtelen megszűnése alkohol vagy és a benzodiazepinek a kábítószer függő. Bipoláris zavar a anamnézisben szereplő bupropion vagy naltrexon szedése a testsúlycsökkenésen kívüli egyéb indikációkra. A Bulimia vagy az anorexia jelenleg növeli a során a placebót vagy régóta elhízás kezelése összetett függ az opioidtól vagy opiát agonistáktól.

Ellenjavallatok közé tartozik a túlérzékenység bármely

Valamint a függőség elnyomják az étvágyat és megszűnését

Közvetlenül során a placebót kapó betegek követő időszaktól. Monoamin oxidáz antidepresszánsok szedése súlyos májkárosodás végstádiumú veseelégtelenség vagy súlyos vesekárosodás. Szerint a helyzet a szakértői csoport, a gyógyszer Mysimba nyújthat hatékony terápia támogatja az elhízás kezelésére. Hangsúlyozni kell, hogy a farmakoterápia során is szükséges elnyomják az étvágyat és, hogy folyamatosan változtatni étkezési szokások, valamint kapó betegek fizikai aktivitás. Néhány korlátozás a kábítószer használat, sajnos, elég magas ár termék ki a teljes kifizetését a beteg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here